Vakantie

Zo, de eerste week van Maartens vakantie zit er bijna op. Alhoewel, vakantie?
Vrijdagmiddag kwam Maarten thuis en kon hij meteen in huis aan de slag want onze benedenverdieping moest leeg gemaakt worden i.v.m. de nieuwe vloer.
En er moest nog geverfd en gesausd worden, waarbij Paulien ook geholpen heeft.

Dinsdag werd de vloer ge-egaliseerd. Ondertussen zaten wij een paar deuren verderop in het huis van kennissen van ons. Zij waren op vakantie en wij mochen hun huis gebruiken. Daar waren we reuze blij mee, en het was ook handig omdat het lekker dichtbij huis was. Leek het toch nog een klein beetje of we op vakantie waren.

Donderdag werd de nieuwe (pvc) vloer gelegd. Wij hadden waren die dag naar de Apenheul. Dat was erg leuk, maar wel jammer dat het begon te regenen. Omdat de lol er daardoor een beetje af was gingen we naar huis.
Daar lag de vloer er al bijna in. Het afwerken, plaatsen van de plinten, nam echter nog wel tijd in beslag.
Maar het resultaat mag er zijn: de nieuwe vloer is prachig!
Iets wat we eigenlijk veel eerder hadden moeten doen.

Van alles wat

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver: we gingen naar de Efteling. Dit stond al eerder op de planning maar toen werd Bente ziek.
Bente's vriendinnetje kwam vrijdagavond bij ons logeren zodat we de volgende ochtend vroeg op pad konden gaan.
Het was prachtig weer en we hebben veel dingen kunnen doen. Alleen bij Droomvlucht en de Vliegende Hollander stonden enorme lange rijen. Villa Volta, Vogelrock en de Pagode waren een succes.
En het Carnivalfestival en Monsieur Canibal was leuk vanwege de enorm domme deuntjes die de hele dag in je hoofd blijven hangen.
Tegen 18 uur vonden we het genoeg en gingen we naar huis, met een tusenstop bij de Burger King. Het was eeb zeer geslaagde dag.

Onder tussen zitten we hier in een woonkamer die steeds leger wordt. Het grote inpakfestijn is weer begonnen.
Volgende week wordt de nieuwe vloer gelegd. We hopen dat het droog blijft zodat we eventueel ook wat dingen buiten kunnen zetten.
En dat er niet teveel gekke dingen naar voren komen als alles uit huis is. In ieder geval moet 1 muur opnieuw geverfd worden want we hebben een oude telefoonkabel verwijderd.
Voorlopig vervelen we ons dus niet ;-)