Van alles wat

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver: we gingen naar de Efteling. Dit stond al eerder op de planning maar toen werd Bente ziek.
Bente's vriendinnetje kwam vrijdagavond bij ons logeren zodat we de volgende ochtend vroeg op pad konden gaan.
Het was prachtig weer en we hebben veel dingen kunnen doen. Alleen bij Droomvlucht en de Vliegende Hollander stonden enorme lange rijen. Villa Volta, Vogelrock en de Pagode waren een succes.
En het Carnivalfestival en Monsieur Canibal was leuk vanwege de enorm domme deuntjes die de hele dag in je hoofd blijven hangen.
Tegen 18 uur vonden we het genoeg en gingen we naar huis, met een tusenstop bij de Burger King. Het was eeb zeer geslaagde dag.

Onder tussen zitten we hier in een woonkamer die steeds leger wordt. Het grote inpakfestijn is weer begonnen.
Volgende week wordt de nieuwe vloer gelegd. We hopen dat het droog blijft zodat we eventueel ook wat dingen buiten kunnen zetten.
En dat er niet teveel gekke dingen naar voren komen als alles uit huis is. In ieder geval moet 1 muur opnieuw geverfd worden want we hebben een oude telefoonkabel verwijderd.
Voorlopig vervelen we ons dus niet ;-)

Geen reactiesEmoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.