Rome en Artis

De afgelopen weken heb ik flink gereisd met Bente. De eerste week van juni ben ik samen met haar op reis geweest naar Rome, terwijl Maarten met Marc in Normandië was.
Onze eerste vakantiedag had Bente helaas migraine waardoor ze bijna de hele dag op bed heeft gelegen. Zo sneu :-(


Gelukkig heeft ze er daarna geen last meer van gehad. Natuurlijk hebben we de bekende trekpleisters bezocht: Colosseum (niet van binnen), Trevifontein, Spaanse trappen, Piazza Navona, Trastevere, etc.
Ook zijn we naar het Vaticaan geweest. Daar liepen veel mensen te telefoneren. Zeer opmerkelijk vonden wij.
De rozentuin en het sinaasappelpark vondenw wij ook erg leuk om te bezoeken en daar te genieten van de rust en het uitzicht. We hebben allebei enorm genoten van deze bijzondere vakantie.

En afgelopen donderdag ben ik met Bente naar Artis geweest. De NS had een mooie aanbieding die we niet konden laten schieten. Ik wilde er graag foto's maken en gelukkig vindt Bente dat ook leuk om te doen.
We hebben er zo'n 4,5 uur rondgewandeld en ons prima vermaakt. Artis was zeker de moeite waard.

Gala

Het examen zit er op en Bente had gisteravond gala. Geschikte schoenen vinden was nog een probleem maar dat is uiteindelijk toch gelukt. Ze zag er prachtig uit in haar mooie zilverkleurige jurk.
Samen met een vriend en een paar vriendinnen stapten ze in een mooie oude B&W. Onderweg sputterde de oude auto echter tegen en reed niet meer verder. Gelukkig konden ze instappen bij een groep meiden die een oude schoolbus had gehuurd. Kwam het uiteindelijk toch nog goed. En het leverde natuurlijk een goed verhaal op ;-)

Foutje in Mikrogids

Welke docht? Achterdocht? ;-)