Schot in de zaak

Maandag is onze badkamer gesloopt en zijn er sleuven aangebracht voor de nieuwe leidingen.
Daarbij kwam er een dankzij de sleuvenmaker een nieuwe "klus" bij. Hij had een kabel doorgezaagd die in eerste instantie alleen van de badkamer leek te zijn. Totdat Bente melde dat ze geen stroom had bij haar bureau. Erg lastig als je een Ipad moet opladen ;-) Bleek dat de kabel dus ook naar haar kamer ging! Apart, maar dat is er wel meer in dit huis ;-)

Toen de loodgieter klaar was vonden wij dat de leidingen erg ver van het raam af waren. Terwijl wij het nieuwe badkamermeubel relatief dicht bij het raam bedacht hadden. "Daar verkijk je, je soms op hoor", was zijn reactie.
De volgende dag kwam de klusser echter tot de conclusie dat wij gelijk hadden. Het klopte ook niet met zijn tekening! Afijn, de oplossing was nabij: het badkamermeubel staat straks qua symmetrie beter in de ruimte.
De klusser heeft vervolgens een ombouw geplaatst voor het zwevende toilet en een muurtje geplaatst bij het douchegedeelte om toietartikelen op te zetten.


Op donderdag ging hij verder met de klus en kwam tot de conclusie dat de tekening niet klopte. Bij ons toilet zit een koof en die loopt van het plafond tot op de grond. In de tekening begon hij halverwege. Dit hadden wij overigens niet opgemerkt toen we de bouwtekening van de leverancier kregen. Gelukkig waren er genoeg tegels voorhanden op dit probleem op te lossen. De ombouw krijgt namelijk dezelfde kleur tegels als de vloer, de rest wordt wit.
Uiteindelijk zag het er gisteravond zo uit:

twee reacties

Het schiet op, he? Wordt volgens mij mooi.Nog even doorbijten.


oma smit - 10-03-’17 06:57

@oma Smit:Ja dat doet het zeker als je bedenkt dat het door een persoon gedaan wordt. Vandaag zijn er ook twee muren betegeld.


Kwebbel - 10-03-’17 13:05


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.