Sloop badkamer

De afgelopen week heb ik flink opgeruimd, vooral op zolder en in de schuur. Daar moest ruimte worden gemaakt om de nieuwe spullen voor de badkamer neer te zetten.
Vorig jaar ging eindelijk de kogel door de kerk en besloten we de badkamer te laten verbouwen. Een aantal dingen in de badkamer waren niet zo geweldig meer, of we ergerden ons er aan. Vooral de wastafel die niet recht hing was een doorn in het oog.
De nieuwe spullen zijn afgelopen vrijdag geleverd. Een deel staat bij Paulien op de kamer want dat is lekker dichtbij de badkamer, en Paulien is immers in Spanje. (Nee, niet voor niets de zolder opgeruimd, ook moet daar geklust worden.)
Vandaag is er begonnen met het slopen van de badkamer en het leggen van nieuwe leidingen. Daarbij kwam meteen al een apart geval naar voren: plastic leidingen. Iets uit de jaren zeventig, toen vrij normaal. Wij hadden dit ook niet verwacht aangezien de badkamer al eens verbouwd/vernieuwd is.
Helaas betekend dat: extra werk is voor de loodgieter en de aannemer.
~Wordt vervolgd~


De wasbak die we zeker niet gaan missen

Geen reactiesEmoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.