Paasmarkt

Er stond vandaag niets op het programma, maar er was her en der wel van alles te doen.
Daarom besloot ik naar de paasmarkt in de Dru te gaan. Bente wou wel mee. "Want anders moest jij helemaal alleen mama".
Met een goedgevulde portemonnee gingen we op pad. "Ik ga veel geld uitgeven', had ik gezegd. Waarop Maarten laconiek reageerde want hij weet hoe het werkt als ik op pad ga.

Rondom de Dru stonden veel auto's geparkeerd. "Zo wat is het hier druk", vond Bente.
En dat klopte want in de SSP-hal was het ook enorm druk. Er waren standjes met o.a. tuinartikelen etc, brocante spullen, schilderijen, sieraden en streekprodukten.
Je zou er dus bakken met geld uit kunnen geven. 
Bente zag een mooie met hartjes en kralen hanger bij de stand van de Wereldwinkel die ze graag wilde hebben. We hadden geluk, er waren er nog 2 van :-)
Vervolgens kocht ik nog een bakje met heerlijke kruidenkaas en daarna gingen we met een nog steeds goedgevulde portemonnee weer naar huis.

twee reacties

Dat is het leukste winkelen. Geld genoeg hebben en toch een hoop overhouden. Het plezier is er vast niet minder om geweest. :-)


Vrouwke (URL) - 03-04-’12 06:53

@Vrouwke: Zeker weten.
De grap is dat ik vrijwel nooit iets koop als ik met een goed gevulde portemonnee van huis ga. Daarom liet Maarten mij ook met een gerust hart gaan ;-)


Kwebbel (URL) - 03-04-’12 13:00


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.