(IJs)Pret

Afgelopen week had Paulien de beruchte/bekende Citotoets.
Ze vond het wel meevallen. Alleen over de laatste dag was ze iets minder te spreken. Het resultaat krijgen we begin maart te horen.
De dag na de Cito mocht groep 8 koken op school. Ze hebben soep gegeten, patat met een snack en een bakje met fruit na. Paulien zat in het groepje dat het nagerecht moest doen. Ze was absoluut niet te spreken over het feit dat er fruit uit blik werd geserveerd. "Dat is helemaal niet lekker".
Ik kan haar geen ongelijk geven maar helaas vond haar juf het wel een goed idee.
's Middags ging groep 8 schaatsen op de ijsbaan in Gendringen.

Bente mocht die middag haar dansje opvoeren. Helaas is haar dansje niet gekozen voor het optreden 's middags in de Dru. Maar ze mag nog wel in de gymzaal haar dansje laten zien.
Gistermiddag is Paulien samen met een vriendin naar de bioscoop geweest. Ze hebben gratis de film "Achtegroepers huilen niet gezien".  Het was een leuke maar ook zielige film vonden ze.


Vandaag is Paulien nog wezen schaatsen met een vriendje van haar. Ze heeft erg veel plezier in schaatsen.
En ze kan het ook goed. Alsof ze al jaren schaatst, terwijl ze dit jaar pas voor het eerst op de ijzers stond.
Met Bente zijn we een stuk wezen wandelen in Engbergen en hebben we daar ook iets gedronken. Vervolgens zijn we naar de Coop in Terborg gereden om soep te halen voor het avondeten.
Daar was het zo megadruk dat er 5 kassa's open waren en nog stonden er lange rijen voor de kassa!
Rond kwart voor 5 hebben we Paulien opgehaald en gingen we aan de soep met zelfgebakken brood :-)

Eén reactie

Tjonge zeg, wat worden die meiden ‘groot’. En dat dan in de breedste zin van het woord. En ze worden (i.m.o.) ook steeds mooier!


JeeBee (URL) - 29-02-’12 19:28


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.