Onderzoek

Vandaag moest ik naar het ziekenhuis i.v.m. een darmonderzoek.
Gistermiddag had ik een speciaal dieet. Tot 12 uur mocht ik nog van alles eten en drinken, dus ik heb lekker genoten van mijn bakkie koffie MET koffiemelk.
Om 12 uur mocht ik nog een paar WITTE boterhammen eten. Daarna niets meer en waren melk en roosvice uit den boze. Dus dronk ik een glaasje appelsap bij de botterhammen want dat mocht wel.
Tussen 14 -19 uur moest ik 3,5 liter laxerende rommel drinken. En dat was ontzettend goor!
Ik werd er zelfs misselijk van. Ik was blij dat het spul rond 19.15 eindelijk op was.

Vanochtend moest ik voor half 8 nog een halve liter rommel wegwerken en daar werd ik zo beroerd van dat ik moest spugen.
Om kwart voor 10 begon de arts zijn onderzoek. Nadat het eerst nog even flink prutsen was om het infuus met het roesje in een ader te kunnen prikken. De tweede keer, toen de arts het probeerde, was het raak.
Tegen 11 uur was ik weer wakker, kreeg een beker cup-a-soup en stond Maarten inmiddels ook al weer bij mijn bed.
Vlak daarna kwam de arts melden dat er NIETS aan de hand is met mijn darmen. Zowel de dikke darm, als het eind van de dunne darm waren okay. Gelukkig!
Over een maand moet ik terugkomen om te zien hoe het dan met me gaat. Of de darmen dan nog "raar' doen en de kilo's die ik afgevallen er weer aan zitten.

drie reacties

Gelukkig maar!! Beterschap met het herstel en succes met het aankomen van die kilo’s? Je mag er wel wat van mij hebben;-)


Jessica - 05-10-’11 20:27

Fijn dat er niks niks aan de hand is, maar waar komen de klachten dan wel vandaan?


JeeBee (E-mail ) (URL) - 13-10-’11 23:36

@jeebee: daar hoop ik volgende maand antwoord op te krijgen. Ondertussen heb ik mijn huisarts weer gebeld want sinds dat onderzoek zit alles weer moervast. dus ik heb ondertussen mega buikpijn :(


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 14-10-’11 10:07


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.