Burgers zoo

Photobucket

Enkele weken geleden kon je bij de supermarkt zonder fratsen (C1000) zegels sparen voor een dagje uit.
De vraag was waar we naar toe zouden gaan.
Na een kort overleg besloten we naar de dierentuin te gaan, want we hebben dit jaar geen abonnement op de dierentuin in Emmen.
We kozen voor Burgers zoo. Lekker dichtbij.
Bij de parkeerplaats aangekomen bleek al snel dat we niet de enige waren die zaterdag 6 augustus hadden uitgekozen voor een dagje dierentuin.
Afijn, de meiden hebben zich prima vermaakt dus dat is fijn.
Maarten en ik vonden het eigenlijk net iets te druk om het echt leuk te vinden.
En we overwegen om volgend jaar toch weer een abonnement te nemen van Dierenpark Emmen. Dat park vinden we toch net iets mooier.
Photobucket

vijf reacties

Ik las elders ook al dat het zaterdag zo druk was (die hadden uiteindelijk de dierentuin maar links laten liggen en zijn doorgereden naar het openlucht museum)


Frans54 (E-mail ) (URL) - 08-08-’11 20:21

Burgers Zoo is best een mooie tuin al is het alweer een tijdje geleden dat ik er geweest ben.
Ik was in mijn vakantie in Dierenpark Emmen, maar als ik heel eerlijk ben vond ik het wat tegenvallen. Het is wel een erg mooie tuin, maar in de afgelopen 5 jaar vond ik er weinig veranderd alleen wat jonge dieren. Had wel wat uitbreiding in het nieuwe gedeelte verwacht


Marnix (E-mail ) (URL) - 09-08-’11 18:16

@marnix: De dierentuin in Emmen zal niet zo veel meer veranderen aangezien ze over een paar jaar gaan verhuizen naar het nieuwe gedeelte.


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 09-08-’11 19:46

@kwebbel
Ok vandaar ;-)


Marnix (E-mail ) (URL) - 10-08-’11 13:04

Wij gaan het weekend van 21 oktober naar Burgers Zoo met mijn schoongfamilie. Dan zal het vast niet zo druk zijn;-) De meiden hebben het naar de zin gehad, daar ging het toch een beetje om?


Jessica - 10-08-’11 21:36


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.