Vreemde taal

Drie jaar geleden hebben we onze tuin een stukje uitgebreid. Dat kom omdat we een stukje in bruikleen hadden van de gemeente, waarvoor wij middels een brief toestemming hadden gekregen.
Afgelopen lente heeft Maarten daar een mooi zitje gemaakt.
Helaas was het genot van dit leuke zitje in onze tuin van korte duur. Deze week kregen we een brief dat we het stukje geleende grond weer af moeten staan omdat er nieuwe riolering wordt aangelegd.En als dat gebeurd is wordt het voorzien van planten/struiken door de gemeente.

In de brief van de gemeente staan wel een paar vreemde zinnen waardoor we bijna geneigd zijn om de gemeente te bellen om ze te pesten met onzinnige vragen. Want MET een contract hoef je niets te doen? ;-) Dat riool moet er toch sowieso komen?
Hieronder citeer in de bewuste zinnen.
Hierbij hebben wij geconstateerd dat een aantal percelen, grenzend aan het Oerseveld, grond van de gemeente in gebruik hebben. In een aantal gevallen is hier toestemming voor verleend door de gemeente, deze contracten zullen mogelijk worden opgezegd. Als dit niet zo is wordt u vriendelijk verzocht om binnen twee weken de te veel in gebruik genomen grond vrij te maken zodat wij deze grond kunnen gebruiken voor de aanleg van het riool.

twee reacties

Ik kan er inderdaad niets anders van maken dan dat je wanneer je toestemming had de grond niet vrij hoeft te maken. Zou de gemeente dat dan voor je verzorgen?


frans54 (E-mail ) (URL) - 29-06-’11 19:54

@Frans: Zou je denken he, maar dat is helaas niet zo.


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 29-06-’11 21:20


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.