Meiden op stap

De meiden hadden gisteren hun schoolreisje. Bente ging naar Koningin Julianatoren en Paulien ging naar Hellendoorn.
We moesten al om 8.15 op school zijn omdat de groepen 5 t/m 7 naar Hellendoorn moesten, dus ver reizen.
Helaas begon de dag met regen. En waren de bussen niet op tijd in Ulft. Het ene verhaal zegt dat ze in de file stonden, het andere verhaal zegt dat ze onderweg politiecontrole hadden.
Iets na negen uur vertrok Bente's bus, die van Paulien was echter nog niet in zicht. Toen een juf ging bellen bleek dat de busmaatschappij een andere maatschappij had ingehuurd om de boel te regelen. Te verstieren dus want er was 1 bus te weinig onze kant op gekomen. Nadat de juf flink pissig is geworden werd het allemaal toch geregeld en kon de bus van Paulien om 10.15 vertrekken. Ondanks de valse start hebben ze allebei een hele leuke dag gehad, zoals valt te lezen op hun eigen weblog.

Vandaag ben ik met de meiden naar Buitenspeeldag geweest. Dat wordt altijd op 2 plekken in Ulft gedaan, in de Vogelbuurt en in een wijk waar Pauliens vriendin woont.
Daar begonnen we en er was weer van alles te doen. Spijkerslaan, was ophangen, cactus ringgooien, schminken , luchtkussen, een pannaveld.
En aan de lekkere trek was ook gedacht. De kinderen konden snoepjes, chips, een waterijsje en drinken krijgen.
Tegen 3 uur wou Bente's vriendinnetje ook nog in de Vogelbuurt kijken, dat leek Bente ook wel leuk. Paulien wou echter nog blijven op het pannaveld. Prima.
Dus ging ik met Bente, haar vriendin plus familie naar Oeroeboeroe, een kinderboerderijtje met speeltuin.
Daar was het razenddruk en al snel bleek waarom. Je kon er pannenkoek, suikerspin en ijsjes van de ijsboerderij krijgen!
Uiteindelijk heeft Bente hier niet veel gespeeld maar hoofdzakelijk in de rij gestaan voor het ijs. Na 1 ijsje en 2 suikerspinnen was het 4 uur en was het feest afgelopen.
Kortom hebben ze zich vanmiddag prima vermaakt en zijn ze super verwend.

twee reacties

De dames hebben idd 2 leuke dagen gehad


Marnix (E-mail ) (URL) - 05-06-’11 18:55

@Marnix: Zeker weten, het liefst waren ze dit weekend ook naar het pretpark gegaan :-)


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 05-06-’11 20:19


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.