Kerst op school

Vanmiddag was er geen school.
Stond weer tegenover dat de kinderen 's avonds naar school moesten. Dit in verband met de kerstviering.
Om 17.00 kwamen we de school binnen waar we werden verwelkomt door een koor.
Ik bracht de meiden naar hun klas en ging weer naar huis. Rond 19.00 ging ik samen met Maarten naar school om de meiden op te halen.

Die hadden ondertussen een kerstspel gezien. Waar ik ze niet over heb gehoord, dus geen idee hoe dat geweest is.
En ze hebben een kerstdiner gehad. Dit jaar waren het stokbrood met salade, , stukjes kaas, stukjes komkommer en saucijzebroodjes. Plus een vanilletoetje na.
Bente had zich van haar beste kant laten zien. "Ik heb 20 plakjes stokbrood gehad en 1 saucijzebroodje." Het kerstverhaal had ze ook erg grappig gevonden. Terwijl Paulien dat juist saai vond.
Afijn, morgen nog naar school en dan is het kerstvakantie.

vier reacties

Hier hebben ze deze week al vakantie en was het kerstdiner vorige week. Bij een van de kinderen met zelf gebakken koekjes, broodjes etc, wat het natuurlijk extra speciaal maakte. Ook mochten de ouders een deel als toeschouwer aanwezig zijn zodat ze konden zien wat de kinderen zoal gemaakt hadden aan eten en kerststukjes.


Frans54 (E-mail ) (URL) - 21-12-’10 23:16

@Frans: Paar jaar geleden aten de kinderen ook spullen die de ouders gemaakt hadden, of de kinderen zelf. Vond ik eerlijk gezegd veel leuker.
Kerstbakjes hebben ze dit jaar niet gemaakt helaas. Ook jammer want met een kerstbakje op je tafel is het net iets meer kerst vind ik.


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 22-12-’10 08:59

Hier hebben ze er ook al bijna een week vakantie op zitten. Dacht dat de kerstvakantie altijd gelijk was? Wel leuk dat ze een leuk kerstdiner hebben gehad ook al is niet meer wat het is geweest;-)


Jessica - 22-12-’10 18:21

@Jessica: dat dacht ik ook, maar blijkt dus niet zo te zijn.
Kerstdiner was dit jaar misschien niet zo bijzonder maar het werd in ieder geval opgegeten.Ook wat waard :)


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 22-12-’10 20:21


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.