10 minuten gesprek

Vanavond waren de 10-minutengesprekken op school.
Het wachten duurde langer dan de gesprekken zelf, want ik was snel uitgekletst met juf en meester. In mijn geval dus meer een 5 minuten gesprekje ;-)
Paulien doet het hardstikke goed. Alleen heeft ze met sommige sommen nog wat moeite. Je moet kinderen ook geen sommen laten maken in de vorm van een verhaal. Raken ze de kluts kwijt (want hier hebben meer kinderen moeite mee).
Het rapport was mooi. Zowel mams als de meester waren dik tevreden. Logisch gevolg is dan ook dat Paulien naar groep 6 gaat.

Bij Bente nog geen rapport maar het bespreken van de testen die ze onlangs gedaan had. Daar had ik "madame" zelf al over gehoord: "Met taal had ik maar één foutje mama".
Op die taaltoets had ze dus een zeer goede score. Met ordenen was ze een megasprong vooruit gegaan en had ze ook een mooie score.
Kortom ook hier waren beide partijen zeer tevreden.
Bente mag volgend jaar haar kunsten vertonen in groep 3.

zeven reacties

Vroeger was dat een apart onderdeel, sommen maken aan de hand van een tekst. Redactiesommen, werd dat genoemd. Heet dat tegenwoordig nog zo, Kwebbel?


Vedat (URL) - 29-06-’09 23:03

Het zijn dametjes om trots op te zijn.

Alvast een fijne vakantie gewenst Paulien en Bente! (h)


Vrouwke (E-mail ) (URL) - 30-06-’09 06:30

@Vedat: Geen idee Vedat. Niet naar gevraagd. Ik herken het onderdeel ook niet van mijn lagere schoolperiode. Was toen misschien uit de mode ;-)


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 30-06-’09 10:52

Goed gedaan dames, daar kunnen jullie ouders weer mooi trots op zijn. En jullie zelf natuurlijk ook !!!!


marjolein (E-mail ) - 30-06-’09 16:19

Nou: allemaal van harte gefeliciteerd! Trotse pa en ma en natuurlijk de kinders!:-)


(o)pa en (o)ma - 30-06-’09 18:41

Je mag weer razend trots zijn op deze meiden! ;-)


JeeBee (E-mail ) (URL) - 01-07-’09 01:46

Wow, twee geslaagde meiden dus. Kan bij jullie eigenlijk die tas ook wel uit het raam worden gehangen, toch? :-) En nu op naar die vakantie! Lekker naar Drentheland!


Rauzer (E-mail ) - 01-07-’09 17:16


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.