Country Fair

Photobucket

Ondanks de weersvoorspellingen besloten we gisteren dus toch op stap te gaan.
Naar de Farm & CountryFair in Aalten.
De meiden namen een blaadje mee om een soort puzzeltocht te doen. Onderweg moesten er allerlei vragen beantwoord worden.
Op het caviaplein mochten ze allebei een cavia knuffelen. Bente vond het gepiep van haar caviaatje erg grappig en lief.

Photobucket
Het broodjes bakken in een echt vuur was ook een succes. Toen de broodjes klaar waren kreeg Bente er stroop in. Paulien koos voor poedersuiker. Ook kregen ze nog een setje plastic armbandjes. Lekker verwend dus.
Vlak daarna gingen we op zoek naar een tent om iets te drinken en eten. We waren amper binnen of er ging een hoosbui over de Fair. Met bakken kwam het uit de lucht. Gelukkig brak later het zonnetje weer door en vervolgden we onze weg.
Tegen 3 uur begon het er weer dreigend uit te zien. De meiden en Maarten namen nog een ijsje en we gingen naar huis.
Ondanks dat we een groot gedeelte van de Fair niet hebben bekeken hebben we toch enorm veel gezien. Vooral veel beesten. Diverse "merken" paarden, schapen, geiten en koeien. De meiden vonden het leuk. En daar gaat het uiteindelijk om.
Photobucket
De puzzeltocht was ook een leuke grap. Onderweg moest een vraag beantwoord worden hoeveel eieren een kip per week legt. Op het informatiebord stond 5. Maar op het blaadje moest je kiezen tussen: 8, 7, of 6. Het inleveren was al even geinig. Niemand wist waar het ingeleverd moest worden. Uiteindelijk nam een dame bij de ingang hem maar in ontvangst. :-)

vier reacties

De fair in Aalten staat al jarenlang op ons ‘to do lijstje’. ‘t Is er tot op heden nog niet van gekomen, maar wat in ‘t vat zit,…..


JeeBee (E-mail ) (URL) - 29-06-’09 02:28

Dat lijkt me leuk daar. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ze hebben er belsist een hoop werk van gemaakt.


Vrouwke (E-mail ) (URL) - 29-06-’09 18:11

klinkt erg leuk. Jammer dat het voor ons zo’n end weg is


marnix (URL) - 29-06-’09 19:42

Geweldig he ! Ik ben er al drie keer geweest. De laatste keer zelfs met mama en Saskia. Er is daar zoveel te zien! en ik vond het alle drie de keren leuk!


marjolein (E-mail ) - 30-06-’09 16:16


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.