Flesverhaal

Hier het vervolg van de ketchupfles.
Binnen een week na het opsturen van de fles kreeg ik een brief dat ze mijn pakje ontvangen hadden. Vervolgens hoorden we een tijdje niets.
Toevallig hadden we het er gisteren nog over. "Niets meer vernomen van ze na dat briefje".
Blijkbaar hebben ze dat gehoord want vandaag kregen we een nieuwe brief. Nogmaals met excuses voor het ongemak. De fles is nu opgestuurd naar de fabrikant van de fles. Die mag dus zijn best gaan doen zodat dit niet meer voor komt.
Bij de brief zat ook een bloemenbon van 5 euro. En dat is toch erg aardig van ze. Binnenkort maar eens een mooi bloemetje of plantje uit zoeken bij de Fleurop :-)

vier reacties

De meeste fabrikanten laten bieden een vorm van vergoeding voor het ongemak aan dat ook als bedankje voor het doorgeven van het probleem bedoeld kan zijn. De meesten vinden het namelijk prachtig om (serieuze) klachten te ontvangen: dat geeft ze de kans om er iets aan te doen voor het hun goede naam aan gaat tasten.


Frans54 (E-mail ) (URL) - 06-02-’09 20:08

Toch een aardig gebaar. Nu nog afwachten wat de fabrikant gaat doen.


JeeBee (E-mail ) (URL) - 07-02-’09 12:14

Kijk, da’s heel aardig.
En nu nog wachten op een grote doos met flesjes ketchup?? ;-)

Ik heb inmiddels een hele vracht rolletjes ontvangen van meneer Vegter. :-D


Elly - 07-02-’09 12:24

@Elly: Hahaha, nee :-) Ik denk niet dat de fabrikant nog iets van zich laat horen. Hoeft ook niet, als hij het probleem maar oplost.

En smaken de rollegies een beetje of komen ze je de oren al uit? ;-)


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 07-02-’09 13:39


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.